Annoncering og reklamepolitik

Fordi ingen kan arbejde gratis altid
Her på bloggen benytter vi os af forskellige former for reklamesamarbejde. Det gør vi, fordi det giver os en indtægt, så vi kan blive ved med at lave godt og gennemarbejdet indhold til bloggen. Og fordi vi tror på, at noget af det rent faktisk har interesse for vores læsere.

Specielt udvalgt indhold
Vi bruger mest bannerannoncer, som vi selv vælger ud og tilpasser til bloggen, så de indgår så naturligt som muligt i det øvrige indhold, men af og til eksperimenterer vi også med mere automatiserede reklamefunktioner. Vi bestræber os på at være omhyggelige med udvælgelsen, så du ikke (alt for ofte!) støder på underlige tilbud og blinkende budskaber.

Giv lyd
Hvis du alligevel oplever generende reklameindhold på bloggen, så giv os endelig et praj. Det skal jo helst være en god oplevelse at læse med på bloggen.

Sponsoreret indhold
Af og til indgår vi aftaler med virksomheder om sponserede indlæg. Sådanne indlæg vil altid være tydeligt markerede som sponsoreret indhold. Vi udvælger nøje, hvem vi samarbejder med, og du kan derfor altid stole på, at vores anbefalinger kommer fra et ærligt hjerte. Vores troværdighed og integritet og vores læseres tillid er mere værd for os end noget beløb et firma vil betale os.

Skal vi samarbejde?
Har du en ydelse, et produkt eller andet som du ønsker et samarbejde omkring, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Du kan også få tilsendt et mediekit indeholdende de nyeste tal og statistikker for bloggen. Vi elsker at samarbejde, men vi er nok lidt egenrådige, ikke specielt billige og super kritiske. Til gengæld er vi knalddygtige til at formidle, når vi tror på konceptet. Så er du advaret. 😉